Inspirasjon!

Nå tenkte jeg at det var på sin plass at jeg viser hva som inspirerer meg, det er egentlig alt fra en stein på bakken til en tom pappeske . Men så har vi noe genialt som kalles internett og der kan man finne mye rart og ikke minst dele det!

Denne musikk videoen er helt genial og laget av fotografen Steven Klein, som virkelig vet hva han driver med. For dere som ikke er så fan av Lady Gaga og musikken hennes, bare legg merke til lyset og komposisjonen, helt fantastisk!

Det er veldig veldig mange bra musikk videoer der ute, fotografisk sett! Før tenkte jeg ikke noe mere over at det bare var en bra musikk video. Men etter at jeg begynte med fotografi så ser jeg at det er så mange som er så sinnsykt bra gjennomført uavhengig om jeg liker musikken eller ikke!

Kom over denne her ikveld, verdt å ta en titt!

Vi har om multimedia på skolen nå, og i vår var vi så vidt innom det å redigere og klippe film. Jeg har blitt helt frelst, har så lyst til å lage masse kortfilm innen mote og kunst med spesiell musikk til! Bare vent! Må først og fremst fokusere på skoleoppgavene vi får, men så fort jeg får en helg fri eller 2 så skal jeg prøve meg ordentlig på dette!

Fotografer og linker til disse får jeg legge ut neste gang, ble en lang dag på skolen idag med filmklipping, så nå er det natta på meg! 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s